SMILE!


Haha oj vad förstorad bilden blev när jag lade upp den här i bloggen efter att ha tagit kort med webcamen men nu är det gjort, tandställningen är av efter nästan tre år! så ni kan förstå att jag är lättad men det är inte över än, måste ha en liten ståltråd i över- och underkäken men det går över efter ett tag, det är bara jobbigt i början när tungan kommer i vägen hur jag än gör men jag käkade iallafall på donken efter och det var det värt ;) jag är jättenöjd med mina tänder men jag ska ändå bleka dom när tandköttet har läkt ordentligt och sådär så jag kan knappt vänta! det känns konstigt att se mig i spegeln men det är också en vanesak, nu tänkte jag titta på en skräckis och mysa i soffan...

Dessutom kan jag inte se bilder med mitt internet, kanske nåt strul med bredbandet men jag får fixa det, tål inte att jag inte kan se mina egna bilder förutom innan jag publicerar dom såklart, och min design ser annorlunda ut så om ni ser nåt som ser konstigt ut får ni skriva det, men det är nog bara min dator.


Kommentarer
Postat av: Cassandra

Gud vad underbart! Har själv haft tandställning i 2,5 år och jag bara längtar tills dom tar bort den! Fick du veta innan att du skulle ta bort den eller sa dom det när du var där?



Kram

2008-10-16 @ 10:18:57
URL: http://unikacassandra.blogg.se/
Postat av: HELENAAS

jag förstår det, nej jag hade en tid bokad för att ta bort den ;D



Kram!

2008-10-16 @ 15:18:38
URL: http://helenaas.se
Postat av: C H E R R Y R A I I N . B L O G G . S E

Gud vad skönt för dig! :D

2008-10-16 @ 15:55:21
URL: http://cherryraiin.blogg.se/
Postat av: isabella

Va fina tänder! Har haft tandtällning i ett halvår nu, får at bort min i vår :) varför hade du din då länge?

2008-10-27 @ 19:46:25
URL: http://isabe11a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0