Läsare...

Vad vill ni att jag ska blogga om?

Ni kan skriva t.ex "Jag vill att du skriver om mode för att jag vill se dina outfits och vad du shoppar" osv.. och vad ni vill se mer av, det är bara att skriva det ni vill se helt enkelt.
Nu har ni chansen att påverka, klart att jag skriver vad jag vill i min blogg men det är klart att jag vill ha era åsikter också, och nej det ska inte bara handla om mode! ;)

Kom igen nu!


Ännu mer shopping!

Nu är jag hemma och jag lever! nej men det var ganska jobbigt att åka tunnelbana med min rejäla förkylning, ingen satte sig bredvid på hela resan haha, eller jo nån snubbe stationen innan jag skulle av tack och lov! och jag kunde inte vara inne i samma affär för länge när jag väl började hosta och snora, tyck synd om mig för det var det ;) nej men själv skulle jag tycka att det var motbjudande om någon gick runt förkyld och shoppade men that's life.. jag hittade inte det jag letade efter så det får jag ta vid ett senare tillfälle men när jag gick in på indiska hittade jag en mysig creme-vit tröja med fickor som slutade precis under rumpan och den fanns inte i en större storlek.

Kjol från Indiska, kostar 149:-

Och så gick jag in på cubus och hittade en ljusgrå klänning (?) med volanger nedtill, passar perfekt till ett par gråa knästrumpor eller barbent och ett par uggs till. Man måste kunna matcha på fler sätt också men den köpte jag iallafall så den kommer ni att få se i en "dagens outfit" som jag kommer att börja med senare i höst.

Från cubus, 179:-

Godmorgon..

Godmorgon.

Jag har nyss vaknat och jag är dödsförkyld, kanske därför jag vaknar så tidigt? jag nyser, snorar och hostar hela tiden och stämbanden är paj och rösten är mörk så jag borde nästan spela in när jag snackar och så har det vart hela helgen men det är på bättringsvägen, äntligen! nej jag får vara glad om jag orkar åka till skolan imorgon överhuvudtaget,  hur är det med er då? jag hoppas att det är bättre med er för det är jobbigt att må såhär dåligt när man är ledig och inte behöver plugga!

Senare idag ska jag åka till stan med bästa vän för att shoppa mig lyckligare haha, det hjälper alltid för oss tjejer right? ;) och jag kan visa vad jag har köpt i ett senare inlägg så att ni får se. Har kollat på en grå klänning/topp från Vero moda bla, som jag inte kan hitta på hemsidan men den finns säkert kvar i butiken, jag har cravlings för den. 

Shopping

Jag tänkte visa lite av mina senaste köp.

1. Jag hittade den! jag letade i alla H&M butiker i stan och så hittade jag den tillslut, i storlek 34, kärlek. Jag måste sy upp den lite bara men det ska jag fixa under nästa vecka, den kostade 298:- fickor har den på sidorna också men hur vacker är den inte?

2. MIna älsklingar, jag fyndade dom på Topshop i SOUK gallerian i stan. Det fanns bara ett par kvar av min storlek men jag hade tur helt enkelt och dom ska bäras flitigt i både höst och vinter. Mina kärlekar! Kameran fångar tyvärr inte upp den rätta färgen men spring dit om ni vill köpa ett par vettja. Jag fick ge 849:- för dom men det är dom absolut värda.

3. Spetströjan från MONKI som jag visade bild på i inlägget under, ni som kör på spets i höst, det gör ni rätt i!

Jag är taggad till 100%

Hej bloggen! jag har börjat om på nytt med som ni säkert har märkt haha, jag kände att jag behövde en makeover helt enkelt och jag ser fram emot hösten och att få nya och fräscha läsare om man säger så. Jag är jättetaggad och jag tror att det kommer bli riktigt bra det här, jag ser att jag har några unika som har hängt kvar hela sommaren så ett stort plus till er sötnosar. En glad nyhet är att det kommer att bli ändringar under september med bloggen, chattfunktioner m.m kommer att fixas så att det blir ännu roligare att besöka mig såklart, lite annonser kommer att dyka upp också! Det känns redan så mycket roligare att blogga när designen är fixad och jag har så mycket att se fram emot, det är bara positiva saker och det gör mig på riktigt bra humör!

Är det några frågor ni vill ställa så är det bara att göra det bland kommentarerna så svarar jag så snabbt jag kan, jag lovar er att det här kommer bli bra, nej toppen haha.Och ja jag kör på spets för hela slanten, tröjan kommer från monki och kostade 180:- 
Jag kallar den kärlek. Man kan ju inte ha missat spets-trenden? Jag vet att den är ganska avslöjande men sanningen är att den inte är så genomskinlig, det blir så pågrund av blixten faktiskt!
Pusspuss


RSS 2.0