Läsare...

Vad vill ni att jag ska blogga om?

Ni kan skriva t.ex "Jag vill att du skriver om mode för att jag vill se dina outfits och vad du shoppar" osv.. och vad ni vill se mer av, det är bara att skriva det ni vill se helt enkelt.
Nu har ni chansen att påverka, klart att jag skriver vad jag vill i min blogg men det är klart att jag vill ha era åsikter också, och nej det ska inte bara handla om mode! ;)

Kom igen nu!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag tycker du borde skriva vad du tycker om de stora bloggarna, t.ex Blondinbella, Kenza, Lisaplace, Stina-Lee you name it, och samtidigt lyfta fram mindre bloggar som du tkr är grymma! :D

2008-08-31 @ 19:40:53
URL: http://sofie1994.blogg.se/
Postat av: baby loonia

Första ggn jag besöker din blogg, men den är riktigt fin. Blogga om det du gillar, men se upp för att bli för personlig. Kan komma att ångra allt som skrivs nån dag i framtiden, kanske när du börjar söka jobb..

2008-08-31 @ 20:19:36
URL: http://babyloonia.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

blogga om det du gillar :)

2008-08-31 @ 22:54:07
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Emma

Hejsan Helena !Jag tycker om din blogg och har läst den nån gång sådär i månaden, du har ju dock inte skrit så mkt på sista tiden men nu verkar du ha kommit igång igen. Roligt att se !Jag har lite förslag på bloggning ..

- dagens outfit dagligen ! vem gillar inte denna lilla kategori ? alltid kul att kolla på.

- ta mycket bilder !, vare sig du har dålig kamera eller så. du får sjukt mkt mer bloggläsare om du fotar mkt. det spelar ingen roll vad du har fotat, du kan fota lite allt möjligt. allt ifrån något du ätit till en blomma eller vädret ?

- visa dej själv ta foton på dej själv, ta många och gör aldrig misstaget att täcka över kroppsdelar på foton, detta är oproffsigt och du anses vara osäker i dej själv och ingen vill läsa en osäkers blogg!

-videoupdate du tjänar så sjukt mkt på detta, du kan få från 100-200 nya unika besökare bara pågrund av en videoblogg. känns konstigt i början men du vänjer dej ska du se !

-shopping nya saker som kommer in i garderbon är alltid kul att stolt visa upp!

-om dagen skit samma om din dag har varit tråkig , skriv det . din blogg handlar om enbart dig och dina dagar , så skriv på..

-fota när du är på café, resturang, utflykter, osv. alltid kul att njuta av att kolla på andra som har det kul ute på stan !

-kändis skvaller har du hört något nytt i kändis världen ? skriv på , skriv på ..

-mode vad tycker du om modet ?

-frisyrer, sminkningar osv. sätt upp olika frisyrer eller sminkningar och fota . hur kul som helst att kolla på .

-tävlingar bli medlem på sidor som gratismakeup.se och beställ smink som du sedan kan lotta ut i tävlingar till dina läsare , 300 mera läsare får du ungefär !så hoppas det hjälpte ! <3

2008-09-01 @ 01:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0