Ny frisyr? nej tack

Jag känner mig trött och sliten just nu men jag orkar inte gå och lägga mig även fast jag börjar klockan 8 imorgon och försova mig kan jag inte så jag får skylla mig själv helt enkelt.. jag tänkte skriva av mig om mitt frisörbesök och ja det var en upplevelse som jag inte gör om även om det känns bättre nu såklart!

Jag kom dit. Väntade. Två stycken gick ut och rökte. kom tillbaka. Jag satte mig i stolen och kände mig sådär töntigt jättenervös (ja så blir det när man inte trivs med frisörer) och det första hon gör är att klippa av ca 6 cm av mitt hår och jag höll på att börja gråta, mitt långa älskade slitna hår är borta och jag sörjer fortfarande men det växer ut så det är skönt. Sen klippte jag lugg och den blev ganska bra men nej det är inte min grej även om jag påminner lite om lady gaga i frisyrstilen och jag vet inte ens själv om det är bra? men ja jag får ha hundra liter hårspray i håret för att luggen ska försvinna helt och så får det bli. Nej skaffa inte lugg hörrni, om ni inte är 100% säkra och det var jag inte. Jag tvekade jättemycket och jag måste lära mig att lyssna på min magkänsla men nu vet jag det, ska inte sätta min fot i en sån salong igen, stackars hår.. Ni får gärna komma med tröstande kommentarer, jag har "blottat mig" och det känns bra.
 Inte lugg för min del..


perfekt höstlook..

Usch vad jag hatar det här trista mörka regniga kalla höstvädret, det vill vi ju inte ha i sverige!! men jag måste säga att det är ett bra pluggväder när man inte vill vara ute ;) har hittat en höstkappa från H&M som jag ska beställa från hemsidan eller det kanske är bättre att köpa den i affären? jag känner att jag vill ha den nu, nu, nu och jag vet att jag ska köpa den så det får bli någon gång nästa vecka tror jag...

tänk er en stor mysig halsduk till, perfekta höstlooken men jag kör nog på svart ;)  


Nördglajjor

Jag känner mig glad även fast jag har vart hos frisören som blev totalmisslyckat (men jag börjar ändra åsikt när jag tog till sminket) och slog i foten i min bashögtalare som gjorde förjävligt ont, har blåsor på foten efter mina högklackade 10 centimeters skor som jag var tvungen att gå i igår och är trött men som sagt, det är bra ändå för på torsdag är det kryssning på galaxy med klassen och som jag längtar!! och ett stort + är att jag har massa koffeindrickor som pappa köpte till mig och han har också börjat dricka det, förlåt men HAHA! och jag tvingade honom att hacka sönder mina snygga solglasögon och gjorde dom till nördglajjor som jag älskar ;)

Vad livet känns härligt när man lyssnar på bra musik på högsta volym, dricker koffeindricka, bloggar och känner sig fräsch.. vad är bättre än det? I skolan var min baby lite busig och drack lite blandningar i skolan, fyfan vad jag älskar den tjejen! hon är världens bästa vän och craaaazy haha! nej men nu tänkte jag faktiskt göra lite nytta och plugga med min onda fot men det får gå, nu är jag på g och det känns riktigt härligt. Precis när jag skulle ge upp hoppet om att hitta överföringssladden till kameran så hittade jag den så det var skitbra, nej nu till plugget!

Måndag

Hello cupcakes!!
haft en underbar dag? det hoppas jag, och att det är bra med er! min dag har vart småstressig men mysig, kom en timme försent till spanskan på morgonen även fast jag gick upp vid 6 men sånt händer när man är trött ;) vi kom försent till alla lektioner vi hade tror jag haha. Efter skolan så gick jag till frisören och bokade en tid till imorgon eftermiddag (nte min vanliga utan jag tänker testa en ny den här gången *ryser*) och det är möjligt att jag får rusa från mötet vi ska ha vid 2 men klart att man prioriterar att fixa håret eller vad säger ni? egentligen skulle jag vilja att min syster klipper mig men hon har inte tid i veckan så det får bli så, jag ska tunna ut håret och klippa lugg hos frisören för färga det tänker jag inte göra för att håret blir gult? = inte det resultat jag vill ha.

Dessutom verkar det har hänt någonting med kommentarerna, dom visas inte eller försvinner efter några minuter men jag antar att det bara är nåt tillfälligt annars får jag fixa det... ser ni att jag har fått upp annonserna på höger sida av bloggen också? nu ser det inte lika tomt och tråkigt ut och självklart kommer det att komma fler men det är en skitbra början. Nu känner jag att jag har suttit här för länge och försökt kopiera och klistra in rader som inte vill komma med så om det är stavfel så är det för att jag inte orkar ändra mer helt enkelt men för en gångs skull så vill jag inte mörda datan, bara om står att det inte går att publicera inlägget en gång till. Ha en bra måndag!

Prada spring/summer 09


Haha ja vad ska man säga? stackars modeller eller nåt, jag skulle skämmas ihjäl om jag snubblade men jag förstår att man inte kan gå avslappnat, man kan verkligen se hur dom tänker "snälla jag vill inte ramla! om jag går extra långsamt så är det nog inga problem alls, tänk på fötterna, tääänk på fötterna!" så skulle jag ha tänkt..

party

Föresten, ni har väl inte missat hetaste partylåten?

Jag blir iallafall grymt taggad och det var för lääänge sen jag festade men på torsdag är det dags och för er som inte fattar det så är vi lediga på fredagar så jag är inte en sån som dricker på vardagarna, så långt har det inte gått och det är jag glad för ;) det blir dyra pengar att lägga ut haha, nej men ärligt... jag kan inte sluta sjunga!

Då kör vi!

Då kör vi igen! jag är redo, utvilad och taggad så det känns jättebra det här ;) har fått veta att jag kommer få annonser till bloggen tills imorgon förhoppningsvis och det betyder att jag kommer få ännu fler intäkter så jag är superglad för det, jag vet tyvärr inte vad jag kommer tjäna och sådär än men det lär ni inte få veta heller i början eftersom att det är ganska privat.. just nu sitter jag och dricker iskall red bull eller koffeindrickan som pappa säger hela tiden (höstens beroende + diet) och lyssnar på fin musik så att man blir alldeles glad i själen!
 
På tisdag är det dags att gå till frisören och jag har lite av frisörskräck måste jag säga, jag ska klippa lugg!! man vet alltid hur man vill ha och berättar det till dom som oftast inte förstår utan gör på sitt sätt och ja.. då blir det som det blir, har ni några hemska upplevelser? vet inte om jag vågar titta men vi kör på det iallafall, jag är intresserad. Själv brukar jag känna att det ser förjävligt ut precis när jag har gått därifrån men sen svalnar det och ja ni förstår vad jag menar så jag hoppas luggen funkar bara..

paparazzibild av fina Emma

Internet krånglar..

Hej bloggen ;) Nyss skrev jag ett lååångt inlägg men det försvann eftersom att internetkopplingen dog så jag får försöka komma ihåg vad jag skrev innan men vi gick bara en halvdag idag så jag är redan hemma (läs ca 14.15) och har haft 4 ganska korta lektioner på den tiden så det är inte så dåligt må jag säga *humor*, men självklart orkar vi inte jobba på lektionerna och gör allt annat än det man ska som tex tittar på älskade youtube klipp så att det viker sig i magen av skratt, får massa skrattanfall när det är tyst och det inte går att sluta skratta. Det är det jobbigaste som finns men vad ska man göra när man är trött och uttråkad? Sen skrev jag att jag var hungrig och skulle äta nåt nu eftersom att jag är ganska hungrig men det konstiga är att jag inte känner att jag är det så tillslut får jag jätteont i magen och då vet jag att jag måste äta nåt hahaha det där lät ju lagom normalt ;) och mitt humör är inte så bra just nu och det blev inte bättre av att internet krånglar varje minut.

steg-för-steg

Ni vill se lite skönhet i bloggen så jag tänkte ge förslag på hur man kan göra egna ansiktsmasker med frukt som dessutom är bra för huden.

Melon
1 honungsmelon
2 msk yoghurt
1 tsk honung

steg-för-steg:
Dela melonen och ta ut kärnorna och själva köttet med en sked och mosa det sedan med en gaffel. Lägg det över ansiktet. Låt det verka i ca 20 minuter och skölj sedan bort med kallt vatten så att allt försvinner. Torka ansiktet torrt. Blanda yoghurten med honungen och smörj in det i ansiktet med små cirkelrörelser och låt det verka i 15 minuter. Skölj tillsist med ljummet vatten och torka ansiktet med en torr handduk.

Avocado
1 avokado
1 msk honung
3/4 naturell yoghurt
1 msk olivolja

steg-för-steg:
Mosa avokadon noga med en gaffel och rör sedan i honung, yoghurt och olivolja i en skål. Arbeta ihop ingredienserna till en jämn och fin smet. Rengör ansiktet med ansiktstvätt och sätt upp håret. Lägg på masken och låt den verka i 10-15 minuter (tänk på att inte lägga på precis bredvid ögonen eftersom att huden är mycket tunnare där) och skölj sedan med ljummet vatten.


Gratismakeup.se



Ni kan väl inte ha missat gratismakeup som jag också är medlem i? ;) ni kan gärna registrera er här så kan jag lotta ut någon sminkprodukt här i bloggen eller vad säger ni? jag tycker att det låter som en bra idé och allt ni behöver göra är som sagt att klicka på länken så att jag kan vinna ett presentkort på kicks värd 150:-

Frågestund del 2

Beskriv en typisk vardag för dig?
Jag vaknar, gör i ordning mig (sminkar mig osv) och går till skolan där jag är med mina underbara vänner och så shoppar jag ganska ofta såklart! ;)

Hur lägger man upp videoklipp som inte är från youtube?
Jag vet tyvärr inte, har aldrig prövat faktiskt.

Bästa/sämsta köp?
Ett av dom bästa köpen är mina chanel örhängen och jag säger bara att jag har köpt så många plagg som jag bara låter ligga och skräpa i garderoben som jag aldrig använder!

Har du tips på någon bra, lite mindre känd blogg?
Min såklart :p nej men jag följer inte så många och dom som jag läser är ju dom "stora" bloggarna men Gynning har ju börjat blogga och hon är super tycker jag, klicka här för att läsa hennes blogg.

Har du haft en bra dag? <3
Jadå den har vart fantastisk :)

Åh älskar den tröjan! :)
Har du något skönhetstips? puss
Ja spets är så fint! nej jag har inget speciellt skönhetstips, men jag tycker att man kan unna sig hårinpackningar, göra ansiktsmasker och måla naglarna lite då och då så att man känner sig lite extra fräsch.

1. Vad lyssnar du på för musik? 
2. Vad gillar du för bloggar? 
3. Vad tkr du om att alla tjatar på dig att du har samma design som kissie och BB, och att du snor bilder från kissie? 
4. Kommer du någonsin visa hela ditt face? 
Jag lyssnar mest på rock, AC/DC, iron maiden, sex pistols men TH också såklart. Jag gillar bloggar som jag känner igen mig i och som underhåller mig helt enkelt ;) Jag blir så trött... jag vet inte hur många gånger jag har sagt hur det ligger till men tydligen så går inte den informationen in, jag har lust att slå alla på käften helt enkelt. Och ja det kommer jag så ni behöver inte oroa er :) 
 
Vart har du köpt spetströjan på bilden? :)
Hur många unika besökare och hur många klick har du per dag?
Hur gör du för att få folk att besöka din blogg?

Jag har köpt den på MONKI i stan, jag har några hundra unika besökare och lite över 1000 klick per dag! Jag ser till att synas och nu har jag fått ganska mycket publicitet utan att göra så mycket så det är väl tur ;)

Var får du insperation ifrån?
Miley Cyrus & Leighton Meester för tillfället

Varför har du prada i din blogg design?
Är du stamkund där, eller får du betalt för att ha det eller vad?

Nej jag får inte betalt för att ha det!

Åhh vad fin tröja, är den från gina tricot? :D
Nej läs svaret högre upp!

Varför bilden?
Huh?!

Varför är du så bäst, sötaste?
Du är grymmast tjejen :D

Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat sen forever men den här bloggen har jag hållit igång i 2 veckor så det är inte mycket alls, så jag är stolt över mig själv att jag har lyckats!

Gillar du kissies blogg?
Absolut inte

Vart har du fixat din designblogg? gillar den verkligen :)
Den har jag fått av spotlife, ja jag älskar den!

Vad för sorts människor tål du bara inte?!
Falska människor som aldrig kan vara sig själva, jag har fått nog av såna idioter och jag hoppas att jag slipper stöta på fler såna som gör vardagen surare än vad den är.  

Söndag

Godmorgon bloggen!
Jag var tvungen att avbryta frågestunden ganska tidigt eftersom att det kom så många frågor så jag tar andra halvan lite senare idag. Är det bra med er? jag mår skitbra och jag måste säga att jag skrattar när jag ser att jag har fått lite anonyma påhopp att jag härmar alla möjliga bloggare och att jag inte har nåt liv?, är inte ni lite patetiska älsklingar? jag menar... har jag bett er att hitta hit? nej det har ni klarat av själva och jag vill gärna veta era namn men nej det vågar ni inte skriva. Hur moget är det att mucka bakom en skäm tycker ni? kom fram och säg det till mig då för sanningen är att jag spottar på er pissråttor och jag tänker inte lägga mer energi på er okej?!

Frågestund del 1

Favoritbloggar? :)
Elin Kling

Du gillar att visa upp dig va?
Haha absolut inte ;) puss

älskar din spets :) så, favoritplagg under hösten?
Tack sötnos, jag kör på spets, rutigt, oversize koftor, stickat, skinnjacka osv!

Varför började du blogga? :)
Jag blev så taggad när alla andra hade det, och det är så himla roligt när man får så positiv respons och självklart är det mycket jobb men det är det värt.

Favoritfärg?
Drömjobb?
gillar du jonas brothers?
idol?

Roooosa haha :) jag vill jobba utomlands, helst i London med nåt som har med mode att göra... jag har hört en låt med dom och den är faktiskt bra men dom är inte så snygga däremot och jag är min egen idol ;)

Ska du ha barn?
Jag tror det, dom är ju så mysiga

Hur gammal är du?
Jag är 17 år ;)

Vad tycker du om:
1. Kenza
2. Blondinbella
3. Kissie
4. Stina-Lee
Kenza älskar TH precis som jag så det är ju roligt haha, och hon verkar jättetrevlig så jag har inga problem med henne alls. Blondinbellas blogg läser jag nästan varje dag och jag tycker att hon är grymt duktig på vad hon gör och jag tycker att man ska se upp till henne istället för att hata henne dom vissa gör och det förstår jag inte! Kissie.... HAHAHA ursäkta mig men jag vet inte vad den bruden har innanför pallet, hon har försökt anklaga mig för en massa grejer som är bullshit så nu vet ni det. Stina-Lee verkar ju urgullig och är det någon bloggare jag skulle vilja träffa så är det hon och det är för att hon verkar så trevlig, rolig, positiv och jag har läst hennes blogg väldigt länge ;)    

Har du hört att svarta änkan kommit till sverige?!?!
VA?!? OMG SKÄMTARU? :o jag blir ju livrädd :(

Vad är ditt favorit plagg i garderoben?
Min otroligt söta klänning från H&M, ni kan se den i en av mina "dagens outfit"  

Hur skulle du beskriva din garderob?
Vad tycker du man ska satsa på i höst?

Stökig! haha nej men väldigt blandad faktiskt, mycket olika färger!
Jag tycker att man ska satsa på det man tycker om själv men det är inte fel om det är just spets, rutigt, skinnjacka, stickat, stora accessoarer m.m :)  

Hur många besökare har du här per dag. Och hur fick du hit så många? =)
Det varierar stort men det mesta har vart lite över 1000 besökare, jag uppdaterar ofta så det kan vara en anledning och självklart för att min blogg är bäst!

Favoritmärke?
Jag vet inte faktiskt, kalla mig tråkig :(

Vart kommer spetsen ifrån?
MONKI

Hur brukar du hålla dig i form? och hur ser din kost ut? :)
Jag tränar ju inte haha, jag går till och från skolan om det räknas ;) min kost är väldigt varierande, ibland äter jag bara onyttigt och ibland försöker jag att vara lite nyttig och äta frukt&grönsaker och dricka mycket vatten!

FRÅGESTUND!


Nu tänker jag ha frågestund!

Oj vad många frågor, ska svara på alla så fort jag kan! ni var snabba ;)


Leighton Meester


Kan man bli snyggare än Leighton Meester från älskade gossip girl?

Rösta på mig!



Jag är medlem på bloggergossip där jag tydligen är utvald till nåt och har chansen att vinna kontaktlinser för 1000:- från fargadelinser.com och jag använder linser så det vore ju toppen om ni ville rösta på mig genom att betygsätta min blogg från 1-5 ;) jag får återkomma när jag vet hur man ska göra och jag behöver 10 röster iallafall så gå in på länken och sök på "helenaas" så dyker jag upp där och så får ni rösta på mig, det spelar ingen roll och jag vill ha toppen betyg så rösta en femma älsklingar! jag har ju så söta läsare så det är säkert inga problem :)

Tråkigt höstväder

Nu är det verkligen tråkigt höstväder ute som jag ser när jag tittar ut genom mitt fönster och jag gillar hösten men inte när det är regn, blåst och kallt ute men så länge man är inomhus är det bara mysigt! det får gärna vara mörk för det hör till tycker jag men nej inte regn, det tål jag inte + att sminket och håret förstörs och jag kom på att jag måste "plugga" nu så jag ska göra det och så får ni ha en bra Tisdag!! den som började så bra... men nu ska jag bara tänka på att få det gjort och inte köra med min vanliga taktik "jag orkar inte, gör det senare" då skippar jag det tillslut så när jag ändå är på g kan jag lika gärna städa rummet också, kläderna ligger på golvet (!), sladdar och underkläder ligger på mitt bord (vad gör dom där haha?) och det är dammigt under sängen så det var allt

Superwoman

Jag både känner och ser ut som superwoman idag och det finns roliga människor som har sett min t-shirt och bara säger nåt mitt på stan liksom, när jag jennie & baby var påväg hem till henne så sade nån dude typ "så du är stålkvinnan idag?!" och jag bara log tillbaka haha, lite pinsamt men vafan det hör till sverige och jag är ju det så det var inte bara den dagen ;) nej men nu ska jag fortsätta lyssna på iron maiden på högsta volym och skrika allt var jag har, om ni inte har hört run to the hills så blir jag besviken.

För vi ska på kryssning ;)

Idag har det vart en jättebra dag i skolan för ovanlighhetens skull, vi har planerat studentskivan vi ska ha i april nån gång? och så ska vi boka ett flak som kostar runt 20.000:- så man får betala runt 1500:- var men det är lungt, snacka om att det ska bli roligt, vi ska fan ha DJ och hela skiten och då ska man ju börja dricka redan på morgonen och festa efter som vi planerar att göra också! förutom det så har vi bestämt att klassen ska på en kryssning över en natt i början av december så vi tar ledigt från skolan hela dagen och säkert dagen efter när man är bakis haha, inte så nice att gå i skolan då kan jag ju säga ;) men kan ni fatta hur roligt det kommer bli? och det bästa är att vår klass känns mycket närmre varandra nu än i ettan, big different tycker jag och vem vill inte festa med sin klass? ;) det sista roliga är också att vi har mössprovning redan nu i september och det är helt sjukt, men jag vet inte om man köper en mössa själv eller om man köper en mössa av skolan men det löser sig alltid :)

Dålig uppdatering, sry guys!


Suckig uppdatering idag eller vad säger ni? jag har pluggat lite och gjort läxor så det är inte lika lätt att vara så aktiv längre men jag ska försöka, imorgon får jag lite sovmorgon! vi börjar 8 igen men jag ska till vårdcentralen vid 9 så jag slipper första lektionen men jag får ändå bara sova nån timme längre. Snart börjar 2 and ½ men och jag älskar charlie, snälla kom till sverige så att jag får pussa på dig ;)

PUSS

Måndag

Nu är jag hemma och det tog extra lång tid att komma hem för att tunnelbanan hade nåt fel så jag fick vänta i 10 minuter till och det är jobbigt, och så började nån gubbe snacka med mig och jag hörde inte ens vad han sade men annars var det lungt! spanskan gick bra men den var 2 och ½ timme :O kan dom inte göra den liiiite längre, dessutom hade jag inte hunnit äta nån frukost så det var extra jobbigt men nu är jag hemma iallafall, för mig är det här en halvdag och jag älskar dom ;) vi fick en stor skrattatack på handelslektionen också och jag antar att jag var ganska trött men det var jävligt roligt och läraren märkte ingenting tack och lov men nu måste jag gå och ta ut mina linser innan dom klibbar sig fast där föralltid!

Nu har jag bestämt hur jag ska göra med håret och jag ska ta det stegvis så att det inte blir fel från början så att jag måste börja om men jag ska tunna ut håret så att lite av det slitna håret försvinner och sen ska jag tona det mörkblont och lägga i ljusa tunna slingor och sen klippa en lugg a la elin kling, hur fräscht låter inte det? ;) det blir en total makeover för mitt hår, jag som knappt vågar gå och klippa mig men det ska nog gå bra och det är ni som har peppat mig så tack till er :)  

Best new artist!

God morgon cutipies.. jag är såååå trött och vill bara gå och lägga mig och sova igen men jag orkar inte det heller känner jag haha, vi har spanska som första lektion och jag hade det när jag gick i sjuan och åttan tror jag det var och det var katastrof kan jag säga, jag fick alltid ig på proven vi hade varje vecka och det muntliga ska vi inte snacka om = jag var sämst i min grupp men jag hoppas att det går bättre i trean och grunden borde jag kunna i alla fall? Vi får se hur det går ;)

Sen har vi sånt här projektarbete som alla treor har och jag vill designa en egen underklädeskollektion med modevisning och sy egna underkläder men det kräver ganska mycket arbete men hur coolt skulle inte det vara att jobba med? Då skulle det vara mycket spets och volanger i can tell ya.

Och grattis till TH som vann Best new artist på VMA galan inatt, tyvärr kunde jag inte vara uppe eftersom att jag skulle upp så tidigt men jag blir så glad och dom förtjänar det verkligen, jag skäms för att jag inte tittade och fick se er glädje som förra gången när jag grät floder och ni förtjänar det här, Ich liebe dich für immer!

High school musical

Jag sitter och sjunger karaoke eller jag skriker snarare som jag alltid gör när jag sjunger för att det ska höras bättre i micken och det är extra roligt att sjunga en massa TH och high school musical låtar på högsta volym! *ready set go it's time to ruuuuun, the sky is changing we are ooonee* haha jag kan den utantill! och vi ska inte snacka om att jag älskar HSM filmerna... jag längtar tills trean kommer på bio and that can't make me a geek haha ;) för det måste väl finnas fler där ute som gillar dom? låtarna är så barnsligt bra och funkar utmärkt att sjunga till och det blir ännu roligare när jag inte ens kan sjunga men det skiter jag i för jag vet iallafall hur jag kan underhålla mig själv när jag är uttråkad... och det är tur att mina föräldrar är tondöva säger jag bara!
Trailer till HSM 3, njuuut ;)

Rösta på din favoritoutfit!



Gör såhär:
Klicka på bilden för att förstora den
Rösta på er favorit outfit genom att skriva 1,2,3 eller 4 bland kommentarerna
Sen räknar jag ihop vilken outfit som fått flest röster 

Förälskelse


Jag är fortfarande kär i den här fluffiga klänningen från H&M, jag hann inte köpa den i affären och den försvann ännu fortare från deras hemsida och det kan jag förstå för den här ger mig cravlings, ge mig den här i storlek 34 så blir jag glad, visst är den vacker? jag har inte kommit över den än och jag har letat efter någon som säljer den men icke. 

Söndag

Hi cupcakes!
Idag är det söndag och jag vaknade ganska tidigt för jag hade råkat ställa klockan i sömnen eller nåt sånt? men jag somnade om igen och sådär... jag hoppas att det är bra med er och med mig är det mycket bättre så det känns jätteskönt förutom att vi börjar klockan 8 imorgon men vi går bara halva dagen så det gör ingenting ;) ska titta på ett par skor efter skolan som jag förmodligen ska köpa som inte finns att beställa på hemsidan och så måste jag gå till synsam också eftersom att jag inte gjorde det igår och boka tid för en synundersökning så att jag kan skaffa färglinser någon gång ;)

Dagens outfit




Lila oversize tröja från Jennifer Adelsten
Mörkgrå kofta Indiska
Svarta strumpbyxor


Platåskor är tillbaka för att stanna

Nummer 7 på hösttrendslistan om vad som är inne i höst är platåskor och för mig är det perfekt eftersom att jag inte är så lång så jag skulle lätt kunna sätta på mig ett par 10 centimeters heels och gå runt i, och snyggt är det för den delen också, vem tycker inte det? det har redan droppat in en massa till bla Dinsko, Nilson och acne så spana in någon av dom butikerna om ni är intresserade, jag har sett ett par grå fejkskinnsplatåer med snörning fram på H&M som nästan alla går runt i och jag har testat dom själv ;)
 


Shit pommes ;)


Oj vad chockad jag blev när jag gick in på bloggens statistik och såg att jag har haft 1106 sidvisningar, jag?! nej men jag får vara glad för det går uppåt hela tiden, jag hoppas att alla stannar kvar och det är nytt rekord tror jag med tanke på att jag har haft bloggen i 1 vecka och jag räknar sen jag började om såklart så det är inte dåligt ;) och nu har jag sett the dark knight med älskade heath ledger också och den var sjukt bra, en riktig action film med mycket pistoler och explosioner som jag älskar så ladda ner den.. det roliga är att man skiter i batman och man väljer liksom jokerns sida, the baaad side!

The dark knight

Det känns bra att man har så fina läsare som er som gör mig så mycket gladare, jag såg att sofia hade skrivit ett inlägg om min blogg och att hon gillar den och sånt vill jag se mer av :) sen är det fler som har bloggat om mig men det är motsatsen så det skippar vi va? ;) nej men jag tycker att det är bra att folk har blandade åsikter om min blogg, jag skulle inte tycka att det var lika givande om alla älskade den för man behöver ha lite motgångar också eller vad säger ni? självklart är det mycket roligare att få höra hur bra man är och sådär men jag hoppas att ni förstår hur jag tänker för jag menar absolut inte att jag tycker att det är lika roligt att få negativa kommentarer.

Nu ska jag se the dark knight, en riktigt mysig hemmakväll ska jag ha så ni får ha en fortsatt bra Lördagkväll och chattens slut förskjuts till klockan 23:00 och svarar på alla era frågor eller åsikter när filmen är slut så det är väl bra?

Jag gillar moppehjälmar ;)

Nu börjar folk blogga om mig också

Då var man tydligen med i Kenzakinzas blogg, ni vet han/hon? som bloggar om kenza hela tiden ;) det är roligt att vissa faktiskt orkar bry sig om nåt man inte vet ett skit om samtidigt som jag blir så frustrerad hur vissa kan vara så dumma och inte har nåt bättre för sig än att mucka... men det var väl gulligt att jag fick vara med i ett litet inlägg haha, jag hade inte vetat det om jag inte hade fått en kommentar om det men men jag får väl hoppas att jag inte får ännu fler onödiga påhopp som inte ens stämmer :)

Chatt m. mig!


Ni kan chatta m. mig fram till ikväll klockan 21.00, då avslutas chatten! 

Skriv era frågor eller åsikter till mig så svarar jag på en gång.

Del 2

Jag tänkte visa resten av det jag hittade och jag glömde säga att jag hittade ett brun jumpsuit inspererande plagg från Gina tricot som var riktigt snygg nedtill men upptill såg det för jävligt ut så den fick inte följa med hem, det ska alltid vara nåt man är missnöjd med. Kjolen på (bilden längre ner) kom jag på att jag har sett förut men jag fastnade för den nu, men när jag provade den så tänkte jag att den inte passar med så många färger och den var inte klockren men den är snygg eller hur?

Mysig sjal från Indiska, 129:-

Sommrig kjol från Gina tricot 99:50

Sen måste jag absolut säga att några av er är så himla gulliga så att jag vill ge er en stor kram, tack för att ni peppar mig med era underbara kommentarer, det är såna som er som får mig att vilja fortsätta blogga och ni är grymma och jag älskar er!!!!


Rutig kjol i höst?

Hej bloggen! jag har vart och shoppat... igen, nej men jag hittade ingenting direkt men jag lade undan en ursöt klänning från Indiska men om jag köper den kommer jag behöva sy upp den några centimeter så att den går över knäna men jag har ju min favoritskräddare så det ska nog gå bra ;) sen hittade jag två kjolar från BikBok, hur söta är inte dom? tänk er ett par overknee och en stor varm kofta m. uggs = perfekta outfiten! nu blir jag frestad att gå tillbaka och köpa dom bara för det ;) Tillsist hittade jag en mysig sjal från Indiska som matchar kjolarna, tog en bild på den så att ni får se hur den såg ut också, tycker ni inte att den passar perfekt nu till höst?

Kjol från Bikbok 249:-


Rutig kjol från Bikbok 249:-


Mysig t-shirt/topp 199:- (lade undan den tills imorgon)

Men guuuud..

Det var roligt att se att du läser min blogg då eftersom att du kan säga att jag har tagit dina bilder och lägger in samma (?) inlägg direkt efter dig, härmat dig med designen... jag måste bara säga, ser du skillnad på rosa och lila? Nej det här är det töntigaste jag har vart med om, man kan inte anmäla någon för nåt den inte har gjort och du vet att jag inte har tagit dina bilder okej? jag är så grymt irriterad och det mest patetiska är att du tror att du är sååååå mycket bättre än alla andra för att du har en känd blogg, det gör det bara ännu mer patetiskt när man ska kaxa mot andra! Dessutom när du sade att jag hade tagit dina bilder kom jag ihåg att du snodde en bild från min gamla blogg och sade att du hade köpt det och sen när jag såg det och skrev att du skulle ta bort bilden så gjorde du det fort som bara den, skulle jag anmäla det då tycker du? jag tycker att det är onödigt men tydligen har du så tråkigt så att du vill mucka med alla som du tror är sämre än dig men jag är bättre! Och sen raderar du mina kommentarer medans jag låter dina ligga kvar, vad säger det? att jag är mer mogen ja precis. Men anmäl på du så får vi se vad som händer och det här är inte första gången du har skrivit så men men det är väl roligt att du läser som sagt, PUSS!


Jag tycker till...



En viss brud som för andra gången har kopierat mina inlägg rakt av och haft flera bilder på MIG, hur sjukt är inte det? jag har anmält henne så dom ska ta tag i det nu i helgen men jag menar... come oooon visst att man kan få insperation av andra bloggare, det får jag hela tiden, men att bara kopiera och sno bilder det är sjukt. Jag har copyright på mina bilder här i bloggen och man kan få betala dyrt om det visar sig att någon har gjort som du gjort tjejen. Jag är riktigt trött på dig nu och du kommer inte undan med det här igen, förra gången var jag snäll men nu har du gått över gränsen!!!

Att man ska behöva märka alla bilder man har, eller tillochmed skaffa högerklicksskydd men det finns dom som tyvärr kan sno bilderna iallafall. Nej jag är så trött på att det finns såna människor över huvudtaget, är det inte pinsamt? klart att man hittar dom någon gång, det finns alltid människor som ser så ge upp för fan!

När man får elaka kommentarer som är anonyma för att personen bakom skärmen inte vågar stå för vem den är. Fine om man har en blogg så måste man räkna med det och det gör jag också men jag fattar inte varför? :S om det inte passar så är det bara att trycka på krysset uppe i hörnet och sen är det klart, men nej, då ska dom provocera och älskar att trycka ner någon annan för att man mår så dåligt själv.

Burberry it is!

Jag fick precis veta att jag har fått 800 spänn på mitt konto + studiebidraget hur bra är inte det?? det betyder att jag kan shoppa ännu mer så jag ska åka in till stan någon mer dag i helgen eller nästa vecka! Jag vet att jag måste kolla på en bikini, burberry kanske? det enda dåliga med den är att man inte kan bada med den för då lossnar färgen eller om man sätter sig på typ en sten så kan det mattas bort. Då får jag se till att jag varken badar eller sätter mig på arlset haha ;) för er som inte fattar, jaaaaa jag ska till thailand med min bästa vän och hennes familj i vinter det är därför jag måste ha en bikini som jag kan använda varje dag i 2 veckor, jag längtar och det gör dom också!

Imorgon ska jag dra till synsam för att se om jag är frisk nog att göra ett syntest... igen(!) eftersom att jag har linser som ni inte visste, jag måste också göra nåt annat test också för att se så att man kan byta till andra färger och nåt annat märke än det jag har, jag vill ju ha bruna och blåa istället för mina gröna tråkiga ögon! Vet ni om dom har geek-glajjor där föresten? jag måste ha ett par, hittade några förra året som kostade några tusen så det blev inte av helt enkelt och det ångrar jag nu när jag ser alla andra som är så sjukt snygga i sina älskade glasögon så nu jävlar är det min tur att skaffa ett par.


Oversize från glitzy


1. Lindsay Lohan Cardigan one size 390:- från glitzy
2. Olsen Cardigan finns i mörkgrå och ljusgrå 790:- glitzy


3. Double Layered mini dress one size 410:- glitzy

Märks det att jag älskar oversize?

Dagens outfit




Mörkgrå topp H&M
Linne m. rosett H&M
Over Knee strumpor Indiska

Fredag!

Godmorgon bloggen!
När jag vaknade imorse trodde jag att jag hade försovit mig men så kom jag på att vi är lediga idag så det var riktigt skönt faktiskt! jag vaknade ändå ganska tidigt av mig själv så jag börjar vänja mig vid att gå upp sådär äckligt tidigt som man måste när man går i skolan ;) hur mår ni idag? jag mår bättre men jag har ont i tänderna så jag ska ta det lungt så att det förhoppningsvis går över snart!

Idag ska jag ju hämta min klänning som skräddaren har vart så gullig att fixat, sen behöver jag nog inte sy upp nåt plagg mer men jag vet att jag ska gå dit om jag vill fixa nåt mer i framtiden. Jag hoppas att ni får en bra Fredag och nu är det helg igen även om det inte känns så för mig som har vart sjuk och ledig hela veckan men det är skööönt!!


Lista

HAR DU..
Ett förhållande: Nej
En bästa vän: *neeeej* klart jag har!
Haft ett seriöst förhållande: Nej det tycker jag inte.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: jag säger bara tom kaulitz ;)
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Haft ett one night stand: Kanske :)
Skrikit åt en lärare: yes
Kysst någon och sedan ångrat dig: Shit happends :p
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: Absolut!
Drogat: Nej
Snusat: Nej :)
Rökt: Ja!

DAGENS
Klädsel: Se "dagens outfit"
Smink: Osminkad!
Frisyr: utsläppt
Vill ha: Myspys :)
Sjuka: En kickass förkylning..
Köp: lite smink, ett rosett linne från H&M
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: HAHAHA ;)

SISTA
Personen som smsade dig: Älskling!
Personen som du ringde: Hem ;)
Alkohol: Vodka
Gången du grät: Jag kommer inte ihåg!

SKULLE DU..
Våga hoppa fallskärm: No way :O
Våga hoppa bungyjump: Absolut inte!
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Nej :(
Kalla dig själv lycklig: För tillfället ja.
Hellre ta bilden än vara med på den: Ja jag hatar att vara med på kort ;)
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej:  Ja
Ljuga för någon: kanske!
Kunna springa 50 mil: HAHAHA jag springa, hahaha.

BLANDAT
Vem sov över hos dig senast? Becca!
Vem pussade du på senast? Hemligt :)
Var bor du? Stockholm
Känner du någon som heter likadant som dig? Nej jag är unik :p
Vad är din riktiga hårfärg? Jag kan säga att jag inte är naturligt blond..  

Tailsweep Page Counter

Jag ska klippa lugg



Idag hann jag gå till skräddaren på eftermiddagen när jag hade vaknat, och talade om hur mycket jag ville att han skulle sy upp och vad det kommer kosta och sådär så det är avklarat, ska hämta den imorgon, kärlek. Jag köpte också en vit eyeliner från H&M när jag ändå var på shoppinghumör och jag hittade en söt rosa topp som inte finns på hemsidan, är det någon som vet varför dom inte visar alla plagg där? då går det inte att handla direkt från hemsidan som är mycket enklare om man inte hinner. Hittade också ett par fina spetsleggins som ni kan se i min "dagens outfit" och det var pretty much min dag, och imorgon är jag som sagt ledig så det betyder sovmorgon för min del ;) 

Okej nu har ni peppat upp mig till 1000, klart att jag ska klippa lugg!!! jag får däremot se hur jag gör med hårfärg, känns lite väl drastiskt att gå och bli brunett bara sådär mitt i hösten så det får vänta. Om inte luggen blir bra är det bara att jag börjar käka hårkontroll så att det växer snabbare, det är mitt tips till alla som vågar klippa från början :) jag har haft det men då var luggen inte spikrak så den här gången vill jag ha en bra frisör som vet hur luggar ska klippas haha! Men så ligger det till iallafall :)

Göra en Elin Kling

Jag funtar på att göra en Elin Kling, jag menar att klippa lugg! men då ska den vara spikrak och inte ha någon volym alls och det betyder att jag kommer hehöva platta den varje morgon och det är ett minus men ett plus är att det är grymt snyggt. Vad tycker ni? Ni kan bara säga om jag ska satsa på det eller inte, det känns som att jag vill göra nåt med håret i höst, lägga i mörkare nyanser kanske? blont hår är uttjatat.


Ska jag våga chansa?


Dagens outfit




Linne m. rosett 198:-
Spetsleggins Gina tricot 148:-
Chanel örhängen

Att älska sig själv

Om man är osäker på sig själv ska man börja med att skriva ner argument för vad man tycker man är bra på för att förbättra självkänslan, även om man inte tycker att det gör nån skillnad så hjälper det till omedvetet. Istället för att fokusera på det dåliga som många gör så ska man försöka att tänka positivt oavsett om det gäller skolan eller vänner, jag kan säga att jag är långt ifrån perfekt men bara för det så betyder inte det att jag ser ner på mig själv, tvärtom, jag ser upp till mig själv och jag jobbar på självkänslan varje dag. När det gäller omgivningen, tex familj och vänner, ska du inte umgås med såna som trycker ner dig eller försöker få dig att verka sämre än dom själva för det är också ett tecken på att man är osäker på sig själv. Vissa får stå ut med det varje dag medans vissa är tvärtom men det spelar ingen roll, alla ska ha chansen att tycka om sig själva, att älska sig själv är svårt och jag tror inte heller att man kan älska någon annan innan man kan älska sig själv och har lärt sig att sätta sig själv först. 

Jag har visat att jag verkligen kan förändra mig istället för att bara ge upp, jag har en kämparglöd som jag verkligen har plockat fram nu och jag ska visa alla att jag ska bli bättre, det finns inget "då", bara "nu" och det är det som räknas. Vissa kanske inte har lika lätt att plötsligt se så lätt på livet som jag men jag hoppas att jag kan hjälpa andra och visa att det faktiskt går om man ger sig fan på det, alla har vissa perioder i livet när allt känns dåligt men då ska man ta bort dom tankarna och istället kämpa för att stärka självkänslan. Istället för att tänka "Jag klarar inte det här" ska man tänka "Jag gör mitt bästa och så får det gå som det går" det låter genast mycket bättre eller hur? En annan sak många gör är att tänka "Jag städar senare" eller "Jag orkar inte göra läxorna nu". Visst känns det mycket lättare om man tar tag i det på en gång?

Älska dig själv, det är vägen till bättre självförtroende och välmående!



  

Skräddaren

Dagens planer för den här Torsdagen var att pallra mig till skolan vid 10 och hinna dra till skräddaren efter för att sy upp min topp/klänning från H&M som jag älskar och vill kunna använda, men inget av det orkar jag idag så jag är hemma idag också så pappa får göra det besöket åt mig.. den ska sys upp ca 2 cm på varje sida, jag tänker visa er resultatet sen så att ni kan se skillnaden!

Jag tänkte också köpa ett par spetsstrumbyxor från Gina tricot igår men jag kände att jag inte hade lika stark vilja att köpa dom som jag hade förut, man ska inte överdriva med spetstrenden heller så att man tröttnar right? ;)


Godnatt :)

HELENAAS TOPPLISTA:


1. Min blogg, hur bra är inte den på en skala? och den blir bara bättre och bättre nu till hösten och så kommer det rulla på hoppas jag, och det är skönt att ha ett eget domännamn istället för blogg.se och jag älskar att göra reklam för min egen blogg så jag är på förstaplatsen utan tvekan! 

2. Miley Cyrus som jag skrev om för ett tag sen, hon är bara 16 år och så framgångsrik, snygg osv.. och nej jag är inte kär i henne haha men hon är skitbra helt enkelt, attityd har hon dessutom och det är inte många som har ;)

3. Hösttrenderna - jag menar.. hur härligt höstmode är det inte? spets, sammet, kavaj, stora accessoarer. Det kan inte bli bättre och jag längtar tills hösten sätter igång på riktigt så att man kan börja gå i varma koftor.

4. Mina uggs, jag älskar dom, det är mina älsklingar!

5. Självsäkerhet, man måste tro på sig själv och det är jätteviktigt att man vågar stå för sin personlighet, sina kunskaper och handlingar. Man ska inte låta någon trycka ner en, om jag får en elak kommentar här i bloggen så struntar jag i det totalt för vem är den som sitter bakom en skärm och inte ens vågar stå för sitt namn?


Hur jag sminkar mig

1. Jag använder mig av max factors foundation lasting performance 106 Natural Beige (först använde jag 105 men den var för ljus så jag bytte) numera använder jag händerna för att smeta in det i fejset haha, men jag tror att jag ska köpa en foundation brush!

2. Jag böjer ögonfransarna och använder mig sedan av maybelline Volym express som fungerar utmärkt dom första gångerna när den är ny och tyvärr blir den bara sämre och sämre ju mindre det är kvar men den förlänger absolut fransarna. Hur många lager jag använder beror på vad jag är på för humör, ibland två lager och ibland fyra så det är väldigt varierat. Passar på att måla underfransarna för att "rama" in ögat mer så att det framhävs. Man kan också använda en vit eyeliner vid ögonvrån.

3.  Jag lägger på mitt rouge från IsaDora, jag tror att jag kommer byta märke eller satsa på en svagare nyans men annars är den toppen och nåt att satsa på.


4. Till sist brukar jag ha lite foundation/consealer på läpparna.

Fynd!

Hej bloggen!
Nu är jag hemma, har vart borta nästan hela dan såg jag nu när jag tittade på klockan... shoppingen gick bra också, hittade två plagg som jag tänker visa. Jag gick runt i typ 2 timmar så jag är ganska trött nu men jag slänger upp bilderna och sådär, det känns som att det är fredag idag men min helg börjar ändå imorgon eftersom att vi är lediga på fredagen, det är ganska lyxigt faktiskt. Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft även om mitt humör är lite upp och ner pga förkylningen, ha det bra! 




Rutig kjol från Gina tricot 199:- 


Topp m. stor rosett H&M 199:-

Dagens outfit




Blåvit rutig skjorta
Brett skärp från MQ, 400:-
Leggins

Ja jag ska köpa en bikini ;)

Jag behöver en bikini och ja det är höst men ni kan ju gissa varför jag ska köpa det? ;)


Dagens planer

Dagens planer idag för denna onsdag är att åka till tandläkaren eftersom att jag har tandläkartid (ända borta vid jordbro istället för handeln där jag brukar gå så det är lite surt) och jag hoppas att jag inte smittar ner alla människor där med min hosta haha, men det är sånt man får ta tycker jag :p det är ett tag kvar så jag hinner göra mig iordning och äta lite frukost och sådär och efter det ska jag faktiskt shoppa, ovanligt va? nej men jag känner att jag behöver det eftersom att det var såååå länge sen ;) så det kommer ni få se i bloggen idag så har ni nåt att se fram emot, vad säger ni... tror ni att det skulle vara lättare och dela upp mina inlägg i kategorier? det är ju mycket lättare att hitta så jag ska tänka på det helt enkelt.

Och så får jag välkomna alla nya läsare som har hittat hit!
Bilder kommer senare idag honeys!


Ja man dör litegrann..


Beige Exclusive dress 599:- Stylebystars


Beige doll dress, 599:-  Stylebystars


Frisyr

Tips på hur du gör ett diadem av ditt eget hår.

1. Välj sida av håret och ta en slinga (tjockleken bestämmer du själv) bakom örat
2. Fläta den slingan från botten av håret till topparna så att den räcker över hela håret
3. Dra sedan bak allt annat hår så att det inte ligger ivägen för flätan
4. Tuppera gärna lite för att håret ska få lite mer volym och lägg flätan över håret och spänn fast det på andra sidan med ett hårspänne så att det inte syns (mitt tips är att spraya lite hårspray så att det håller bättre)

Hur lång tid frisyren tar att göra beror på hur noga man är men för mig tar det ca 1 minut och om man bara ser till att flätan sitter fast ordentligt håller den sig hela dagen!


Jag på framsidan av blogg.se!



Nu kan ingen missa min höst-trend lista som ligger på blogg.se framsida, gud vad roligt!! jag känner att det går bra med bloggen nu och speciellt när man får tillbaka så mycket som jag ger till er om ni fattar vad jag menar haha. När jag skrev om hösttrenderna kom jag på att jag ska skaffa mig en kavaj, den från H&M är ett kap som ni vet att jag tycker vid det här laget så om jag är bättre till på torsdag ska jag köpa mig ett par spetsstrumpbyxor också, det är på tiden!

ciao cupcakes

Dagens outfit


Rutig skjorta
Over knee svarta
Skärp

Tisdag

Idag är det Tisdag och jag kände mig dålig imorse också så jag stannade kvar i min varma säng och somnade om ;) med mig är det bättre faktiskt fast hostan är kvar och blir bara värre och värre men jag hoppas att det går över snart när jag har vart hemma och vilat så många dar eller så får jag gå till vårdcentralen och kolla upp om det är nåt jobbigt som jag måste äta medicin mot, aja ska bara ta det lungt idag så att jag orkar gå till tandläkaren imorgon för jag hatar att skjuta upp sånt som man måste göra.

Det kanske dyker upp en dagens outfit här senare idag och så kan jag visa min favoritfrisyr som inte är nån speciell frisyr direkt men det kan vara roligt att se tänkte jag.. och så måste jag bara tacka er söta läsare som säger att min design är så fin och att ni gillar min blogg, det kommer hända mycket saker under hösten med bloggen som jag skrev i början så det ska verkligen bli spännande, jag älskar hösten och jag är redo!


BLOGGKOLL

Det är mycket lättare om ni prenumererar på min blogg så kan ni lättare se när jag har uppdaterat och det blir mycket roligare för er!

Följ min blogg med bloggkoll



Grattis älsklingar!

Hej igen bloggen! Det känns riktigt roligt att blogga och jag känner mig så glad och jag måste bara säga grattis till mina älsklingar som fyller 19 år idag den 1 september, grattis killar, hoppas ni får allt ni önskar er ;) annars idag har jag lämnat tillbaka en tröja från cubus och sen har jag skrikit, sjungit och hoppat runt så jag tror inte att jag kommer vara friskare imorgon direkt men är man en livsnjutare så är man, man måste ju vara glad på deras födelsedag. Jag hoppas att allt är bra med er och plugga inte för mycket bara, vi har inga läxor eller prov alls just nu vad jag vet så det är jätteskönt + att vi är lediga varje fredag så bättre kan det inte bli. 

Sitter och lyssnar på Low med Flo-Rida som stavas floooorida haha, dom som såg på the voice imorse fattar nog och jag fick den låten på hjärnan då tack vare Jacob :p "Them baggy sweat pants And the Reeboks with the straaaaaps" jag sjunger inte, jag skriker ;)


pusspuss!

Miley Cyrus






Jag måste bara säga att Miley Cyrus (ni vet. från hannah montana) är så grymt snygg för att vara 16 år och hon är en bra förebild för alla unga tjejer som ser upp till henne mer än mig då haha, mer såna kändisar tack, och mer av henne kommer ni att få se i bloggen också. Man blir ju lite avis när man tittar på alla bilder men vem blir inte det liksom? det är ganska coolt att ha en tjej som är yngre än en själv som en förebild faktiskt, men det är bra, jag förstår inte hur man inte kan gilla henne!

Tubklänning från H&M

Jag är kär i den här tubklänningen från H&M och jag vill jättegärna lägga undan den eller köpa den direkt men jag vet inte om den är från trend eller divided (eller någon annan avdelning?) så om ni har sett den så måste ni kommentera, ringde divided på drottninggatan och hamngatan men dom hade den inte så det är mycket möjligt att den finns på trend. Jag ska ha den. Den kostar 398:- Märks det att jag gillar grått?

Bilden lånad av Annie

Dagens outfit!






Dagens outfit:
Topp från H&M trend 298:-
Knästrumpor Indiska 79:50


HÖSTTRENDER

1. Något i spets. Tights, klänningar, toppar, det funkar absolut i höst! Finns att köpa på MONKI och H&M trend så spring dit om du vill hinna fynda nåt.

2. Något rutigt. Det kan vara allt från ett brett hårband (som jag föredrar) till en kjol. Topshop har mycket rutigt så om du är på jakt efter det ska du gå dit, själv tycker jag inte att det är så snyggt så jag satsar nog på hårbandet. 

3. Något stickat. Cardigans, klänningar och tröjor är alltid hett på hösten. Grovstickat eller finstickat spelar ingen roll, bara det är i höstiga färger som; grått, svart, brunt eller beige. Även färger som orange, kornblått, lila eller rött funkar för att bryta av.

4. Stora accesoarer. Hur snyggt är inte det? armband, halsband, osv. Själv är jag ute efter ett dogtag halsband i silver, får se om jag kan beställa det. 

5. Minst ett par färgade strumpbyxor. Det skall vara färger som gult, orange, lila, vinrött, grått eller blått på strumppyxorna i höst. Själv tänker jag vara feg och köra på mina svarta som funkar till allt.

6. Minst en kavaj. En kavaj funkar till nästan allt. Såväl en t-shirt som en skjorta. Jag är lite kär i den från H&M. Västen och kavajen kostar 198kr+398 kr.


RSS 2.0